Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Ing. Janas 30. 9. 2010
Služeb Vaší realitní kanceláře jsem využil již několikrát. Samotný fakt, že jsem se vždy obracel na Vaše makléře, konkrétně na paní Tesařovou, svědčí o skutečnosti, že jsem byl spokojen nejen s jejím odborným, ale i lidským přístupem. Na její práci si cením nejen ochotu a vstřícnost, ale také odborný přístup při řešení našich požadavků (přes Vaši kancelář jsme řešili jak prodej tak i pronájem nemovitostí). Velkou motivací pro využívání Vaší kanceláře je pro mne také skutečnost, že specializací Vaší kancleáře je zaměření na residenční nemovitosti, což mi nám dává záruku nejen širokého spektra potenciálních klientů z Vaší databáze, ale také velmi dobrou znalost požadavků klinetů - zákazníků. Služeb Vaší kanceláře využívám již několik let a musím konstatovat, že jako kancelář procházíte viditelnými změnami, což mne utvrzuje v tom, že takto spokojených klientů, jako jsem já je jistě více. Doufám, že budete v dobré práci pokračovat i nadále.
Janas
Ing. Hrstka 30. 9. 2010
Vážená paní Tesařová,

rád bych Vám touto cestou poděkoval za spolupráci a vstřícný přístup při řešení problematiky pronájmu bytové jednotky. Jako Váš dlouhodobý klient oceňuji vysoký standard služeb jakým se prokazujete. Vaše zkušenosti, rychlost v jednání mi umožnily byt rychle a za slušné peníze pronajmout.
Ve srovnání s ostatními realitními kancelářemi oceňuji i to, že jste schopna se mi časově podřídit a prohlídky absolvovat v pozdních večerních hodinách a o víkendech.
Při dalším pronájmu bytu se na Vás tedy s důvěrou rád opět obrátím.

S pozdravem

Ing. Hrstka
Přidat referenci